Tarih : 08.11.2018   |   17.30-19.30        Yer : OPENFAB

Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin katılımına açık olacak konuşma, BUS102 kapsamında gerçekeleşecek olup, Özü-X binasında B27 alanında gerçekleşecektir. OPENFAB Ekip Yöneticisi Gülbahar Coşkun, maker hareketinin ortaya çıkışını, ardından diğer alanlara olan etkisinden bahsedecek olup, üniversite içerisinde öğrencilerin, akademisyenlerin ve personelin kullanımına açık olan OPENFAB’in imkanlarından, kullanım koşullarından bahsedecektir. Fikrinizi hayata geçirirken prototiplemeye ihtiyacı olan, nasıl yapacağını bilmeyen, kendini yeni teknolojiler konusunda geliştirmek ve öğrenmek isteyen, hobisi olan ve bunu paylaşmak isteyen herkesin katılımına açık olarak gerçekleşecek sunum İngilizce olacaktır.