Tarih : 16 - 27.07.2018   |   2 Hafta Konaklamalı        Yer : OPENFAB

Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde lise öğrencilerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilecek olan Lise Yaz Okulu Maker Kampı iki haftalık konaklamalı olarak gerçekleşecek bir etkinliktir. Kampın ilk haftasında katılımcılar, web sitesi kodlamadan üç boyutlu modellemeye, elektronik prototiplemeden üç boyutlu baskı teknolojisine kadar birçok başlıkta eğitim verilecektir. Katılımcıların ilk hafta uygulamalı olarak öğrendikleri bilgileri kampın ikinci haftasında grup arkadaşları ile birlikte tek bir projede kullanmaları beklenmektedir. Maker eğitimlerinin yanından katılımcılar grup çalışmasını deneyimlemiş olacak olup, sosyal aktivitelerde bir araya gelme fırsatı ve kampüs içerisindeki olanaklardan faydalanma imkanı bulacaktır.