Fotoğraf Galerisi

Tarih : 18 Mart 2020 Çarşamba 13:00 – 16:00 Yer: ÖzÜ-X Openfab

Fusion360 programını kullanarak tasarımlarınızı bilgisayar ortamında çizmeye, 3D Pirnter ile üretmeye hazır mısınız?

Fusion360 programının komutlarını tanıyarak başlayacağımız eğitimde basit modellerden karmaşık modellere kadar birkaç örnek üzerinden beraberce modelleme yapacağız. Eğitim sonunda katılımcıların kendi tasarımlarını üç byutlu yazıcıdan çıkarılacak şekilde modelleyebilmesi hedeflenmektedir.

• Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personel kadrosunun katılımına açık ve ücretsizdir.
  • Katılımcıların önceden modelleme ve tasarım bilgisi olması beklenmemektedir.
  • Katılımcılar atölyeye gelirken yanlarında dizüstü bilgisayalarını getirmeleri gerekmektedir.
  • Atölye öncesinde katılımcılar linkten programı bilgisayarlarına indirmesi ve kurması gerekmektedir.
  • Atölye kontenjanlarla sınırlıdır, ön başvuru yapmayı unutmayınız.
  • Detaylı bilgi ve soru için openfab@ozyegin.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.