Tarih: 19 Kasım ya da 26 Kasım Salı | 13:00 - 16:00    Yer: OPENFAB

Fusion 360 programını kullanarak tasarımlarınızı bilgisayar ortamında çizmeye, 3D Printer ile üretmeye hazır mısınız?

Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, akademik ve idari personel kadrosunun katılımına açık gerçekleşecek eğitime katılmak isteyenlerin daha önceden modelleme bilgisi olması beklenmemektedir. Fusion 360 programının komutlarını tanıyarak başlayacağımız eğitimde basit modellerden karmaşık modellere kadar birkaç örnek üzerinden beraberce modelleme yapacağız. Eğitim sonunda katılımcıların kendi tasarımlarını modellemeyi programda yapabilir hale gelmesi, ardından üç boyutlu yazıcılara uygun modellenen tasarımların baskılarını alabilmeleri hedeflenmektedir.

İki atölyede de  farklı modeller üzerinde çalışılacak olup, katılımcılar istedikleri atölyeye katılabilirler.

•    ÖzÜ öğrencileri, akademik ve idari personel kadrosunun katılımına açık ve ücretsizdir.
•    Katılım göstermek için ön bir bilgiye ihtiyaç yoktur.
•    Katılımcıların yanlarında gelirken dizüstü bilgisyaralarını getirmeleri gerekmektedir.
•    Atölyede sonrasında isteyen kişilerin 3B baskıları bağış karşılığında üretilecektir.
•    Atölye kontenjanlarla sınırlıdır, ön başvuru yapmayı unutmayınız.
•    Detaylı bilgi ve soru için openfab@ozyegin.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.