Lise öğrencileri için Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü’nde konaklamalı olarak gerçekleşecek Sömestr Maker Kampı 5 gün sürecek olup, maker eğitimlerinin yanı sıra sosyal aktiviteleri, grup çalışlarını içermektedir. Katılımcı gençler web sitesi kodlamadan, iki ve üç boyutlu bilgisayar ortamında çizim yapmaya, yapılan çizimlerin lazer ve üç boyutlu yazıcılar kullanılarak prototiplemeye, elektronik devre tasarımı ve üretimine kadar geniş bir eğitim programını uygulamalı olarak deneyimleme fırsatı bulacaktır. Eğitimler sırasında kullanılacak eğitim kitleri, üretilen projeler katılımcılarda kalacaktır. Katılımcıların dijital dönüşümü anlamaları için verilecek eğitimler dışında üniversite ortamını deneyimlemeleri, kampüs hayatının güzelliklerinden faydalanmaları, sosyal aktiviteler ile rahatlamaları için zaman ayrılacaktır. Yarıyıl tatilinizde bir yandan üretttiğiniz, bir yandan yeni teknolojileri öğrendiğiniz sosyal bir ortamda olmak isterseniz, Sömestr Maker Kampı’na bekleriz. Detaylı bilgi için: Buraya tıklayınız.

+ Google Takvim

Detaylar